Zakelijk

 

De kracht van een waterdicht premium

 

De Nationale Autowasbon is een waterdicht premium, welke haar weg vindt naar loyaliteitsprogamma’s, incentives en promoties. Relevant voor man en vrouw, en altijd bruikbaar!

Slimme distributie in combinatie met de huidige digitale mogelijkheden, zoals sms, email, of door directe verzending van een autowasbon (met persoonlijke brief) vanuit het CRM portaal, maakt het mogelijk om snel en eenvoudig invulling te geven aan momenten marketing en sales doelstellingen. Daarnaast beschikken wij over verschillende digitale koppelingen welke intergraties met derde software sytemen of app bouwers vereenvoudigt. 

De Nationale Autowasbon is direct inwisselbaar. Er zijn geen ingewikkelde aanmeldingen of vooruit bestedingen nodig. Voor de zakelijke markt ontwikkelen wij sinds 2004 (landelijke) waspromoties. De Nationale Autowasbon® wordt veelvuldig ingezet bij acties, promoties of loyaliteit programma's.

Wij lichten graag de glasheldere mogelijkheden van De Nationale Autowasbon®, persoonlijk toe. Autowasbon BV is  de specialist op het gebied van Autowas promoties en te bereiken via mail info@autowasbon.nl