Landelijk inwisselbare Nationale Autowasbon bij carwashes van o.a. Total, Esso, BP, maar ook Anac, Loogman Carwash, Bob’s Autowas, Q-wash, Washin7, Autowas H2O
 

Nationale autowasbon zakelijk inkopen

Wil je de Nationale Autowasbon in zetten voor jouw zakelijke relaties en/of werknemers? Ook dat is mogelijk. Voor onze zakelijke klanten bieden wij een totaalpakket waar jouw netwerk en jij zelf de vruchten van gaan plukken. Voor zakelijke klanten hebben we ook maatwerkoplossingen. Wil jij hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

 

De kracht van een waterdicht premium

De Nationale Autowasbon is een waterdicht premium, welke haar weg vindt naar loyaliteitsprogramma's, incentives en promoties. Relevant voor man en vrouw, en altijd bruikbaar!

Slimme distributie in combinatie met de huidige digitale mogelijkheden (QR code voor autowassen) , zoals sms, email, of door directe verzending van een autowasbon (met persoonlijke brief) vanuit het CRM portaal, maakt het mogelijk om snel en eenvoudig invulling te geven aan momenten marketing en sales doelstellingen. Daarnaast beschikken wij over verschillende digitale koppelingen welke integraties met derde softwaresystemen of app bouwers vereenvoudigt.

De Nationale Autowasbon is direct inwisselbaar. Er zijn geen ingewikkelde aanmeldingen of vooruit bestedingen nodig. Voor de zakelijke markt ontwikkelen wij sinds 2004 (landelijke) was promoties. De Nationale Autowasbon® wordt veelvuldig ingezet bij acties, promoties of loyaliteit programma's.

Wij lichten graag de glasheldere mogelijkheden van De Nationale Autowasbon®, persoonlijk toe. Autowasbon BV is dé specialist op het gebied van Autowas promoties en te bereiken via mail info@autowasbon.nl