Kennisbank

 1. Ik kan mijn e-wash voucher niet vinden in mijn mailbox?

  Het kan zijn, dat uw spam filter de mail heeft tegengehouden. Check daarom uw spam folder.
 2. Hoe lang is de Nationale Autowasbon in te wisselen?

  De Nationale Autowasbon is tenminste tot 12 maanden na uitgifte te verzilveren voor een autowasbeurt bij de aangesloten wasgelegenheden. Let goed op de uiterste inwissel datum, welke op de achterkant van de bon vermeld staat op zowel deel A als B. Na de uiterste inwissel datum is de bon niet meer bruikbaar.
 3. Kan de Nationale Autowasbon worden ingeruild?

  De Nationale Autowasbon kan enkel worden ingewisseld voor een autowasbeurt bij de aangesloten wasgelegenheden. Ruilen of vergoeding in geld, of andere producten of diensten is uitgesloten.
 4. Is de Nationale Autowasbon ook te verkrijgen in een andere waarde?

  De Nationale Autowasbon is uitsluitend te verkrijgen in een waarde, te weten € 7,50 euro. De Autowasbon is een waardepapier en daardoor vrij van BTW
 5. Mijn auto is nog schoon....wat kan ik nog meer met de Autowasbon?

  Kijk snel in onze shop wat je nog meer kunt met de bon!
 6. Kan ik bijbetalen?

  Het inwisselen van de Nationale Autowasbon geeft recht op een wasbeurt van €7,50 euro. Keuze voor een duurder programma biedt de mogelijkheid bij te betalen. Keuze voor een goedkoper programma, betekend geen restitutie van het verschil.
 7. Hoe vervuilend is het soppen op straat?

  Het wassen op straat verontreinigt het oppervlakte water enorm. Het is daarom niet verbazend, dat in sommige gemeenten in Nederland het wassen op straat verboden is. In de professionele wasgelegenheid, worden de afvalstoffen gescheiden verzameld en verwerkt en komen zo niet in het milieu terecht. Het gebruik van De Nationale Autowasbon past dan ook perfect in het maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 8. Wat is de status van mijn bestelling?

  Na inloggen op de site is het mogelijk de status van de bestelling te bekijken. Ook kunnen klant gegevens en andere zaken worden aangepast, bekeken of worden uitgeprint.
 9. Hoe herken ik een deelnemende wasgelegenheid?

  Een deelnemende wasgelegenheid herkent u aan ons logo bij de wasgelegenheid. Regelmatig vernieuwen wij onze website en worden nieuwe autowasgelegenheden toegevoegd.
 10. Hoe aan te melden als wasgelegenheid bij De Nationale Autowasbon?

  Om als wasgelegenheid aan te melden bij De Nationale Autowasbon, voldoet een email versturen naar info@autowasbon.nl. U ontvangt vervolgens van Autowasbon BV een inschrijfpakket.
 11. Doet de Autowasbon ook de handeling van acties?

  Autowasbon is gespecialiseerd in landelijke waspromoties. Wij verzorgen de gehele logistiek van een actie en nemen, indien gewenst, veel handling werkzaamheden uit handen.
 12. Blijven ontworpen bonnen en/of enveloppe bewaard?

  De eigen ontworpen bonnen en enveloppen zijn terug te vinden in uw account en blijven daar bewaard.
 13. Hoeveel Autowasbonnen kan er per wasbeurt inleveren?

  Het aantal in te wisselen bonnen mag niet meer zijn, dan de gelijke waarde van het duurste wasprogramma, wat per bezoek aan de wasgelegenheid kan worden genoten. Bijvoorbeeld: het duurste wasprogramma bedraagt €15 euro, dan kunnen 2 bonnen worden ingewisseld. Zie ook de vraag "kan ik bijbetalen?"
 14. Wanneer kan ik mijn bestelling tegemoet zien?

  Bestellingen voor 12 uur ingevoerd, worden in de regel dezelfde dag nog verzonden. LET OP: Tijdens de feestdagen met name in de decembermaand kan de postbezorging gepaard gaan met vertragingen.
 15. De wasstraat bezocht, maar de gegevens op de site komen niet overeen?

  De wasstraat houdt haar eigen gegevens nauwkeurig bij, maar mocht u onjuistheden opmerken, dan vernemen wij dat graag.