Vragen


Hoe lang is de Nationale Autowasbon in te wisselen?
De Nationale Autowasbon is tot tenminste 12 maanden na uitgifte in te wisselen voor een wasbeurt bij de aangesloten wasgelegenheden. Let goed op de uiterste inwisseldatum. Je vindt die op je bon, op zowel deel A als B. Na de uiterste inwisseldatum is de Autowasbon niet meer bruikbaar.
Ik kan mijn E-wash voucher niet vinden in mijn mailbox?
Check je map met spam. Het kan zijn dat je spamfilter de mail heeft tegengehouden.
Moet ik reserveren voor een wasstraat bezoek?
Nee, dat is niet nodig, hou wel de openingstijden in de gaten. Vaak terug te vinden op de website van de wasstraat
Kan de Nationale Autowasbon worden ingeruild?
De Nationale Autowasbon kan alleen worden ingewisseld voor een autowasbeurt bij de aangesloten wasgelegenheden of voor een product uit onze shop. Ruilen of vergoeding in geld, of andere producten of diensten is niet mogelijk.
Is de Nationale Autowasbon ook te verkrijgen in een andere waarde?
De Nationale Autowasbon is uitsluitend te verkrijgen in de waarde van 7,50 euro. Je kunt uiteraard wel meerdere bonnen bestellen. De Autowasbon is een waardepapier en daardoor vrij van btw.
Mijn auto schittert nog. Wat kan ik nog meer met de Autowasbon?
Kijk in onze shop hoe je de Nationale Autowasbon ook kunt besteden.
Kan ik bijbetalen?
Het inwisselen van de Nationale Autowasbon geeft recht op een korting van 7,50 euro op de gekozen wasbeurt. Kies je een duurder wasprogramma? Dan moet je bijbetalen. Kies je een goedkoper programma? Dan krijg je geen restitutie van het verschil.
Is wassen in een wasgelegenheid echt duurzamer dan soppen op straat?
Ja! Het soppen op straat verontreinigt het oppervlaktewater enorm. Niet zo gek dus dat het in steeds meer gemeenten in Nederland verboden is om je auto op straat te wassen. In de professionele wasgelegenheid worden de afvalstoffen gescheiden, verzameld en verwerkt, waardoor ze niet in het milieu terechtkomen. Het gebruik van de Nationale Autowasbon past dan ook perfect bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Wat is de status van mijn bestelling?
Na het inloggen op onze site is het mogelijk de status van je bestelling te bekijken. Ook kun je klantgegevens en andere zaken bekijken, aanpassen en printen.
Hoe herken ik een deelnemende wasgelegenheid?
Een deelnemende wasgelegenheid herken je aan ons logo. Wij updaten regelmatig onze website, zodat de lijst met deelnemende wasgelegenheden actueel blijft
Hoe kan ik mijn wasgelegenheid aanmelden bij de Nationale Autowasbon?
Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking! Stuur een email naar info@autowasbon.nl en je ontvangt zo snel mogelijk een inschrijfpakket van Autowasbon BV.
Regelen jullie ook de afhandeling van Autowasbon-acties?
Autowasbon BV is gespecialiseerd in landelijke waspromoties. Wij verzorgen de gehele logistiek van een actie en nemen, als je dat wilt uiteraard, veel werkzaamheden uit handen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via info@autowasbon.nl.
Blijven ontworpen bonnen bewaard?
De ontworpen bonnen en enveloppen zijn terug te vinden onder je account en blijven daar bewaard.
Hoeveel exemplaren van de Autowasbon kan ik per wasbeurt inleveren?
Het aantal in te wisselen bonnen mag niet meer zijn dan de waarde van het duurste wasprogramma, dat per bezoek aan de wasgelegenheid kan worden gekozen. Stel: het duurste wasprogramma kost 15 euro, dan kun je twee bonnen inwisselen. Zie ook de vraag Kan ik bijbetalen?
Wanneer vind ik mijn Autowasbon in de brievenbus?
Autowasbonnen die voor 12.00 uur zijn besteld, worden in de regel dezelfde dag nog verzonden. Let op: rondom feestdagen, met name in december, kan de postbezorging vertraging oplopen. Zie ook de vraag Hoe zit het met bestellingen rondom de feestdagen?
Ik heb een wasstraat bezocht, maar de gegevens op de site komen niet overeen?
De wasstraat houdt zijn eigen gegevens nauwkeurig bij, maar mocht je ontdekken dat er iets niet klopt, laat het ons dan weten via info@autowasbon.nl.
Zijn er enkel wasbonnen ter waarde van €7,50 verkrijgbaar?
De Nationale Autowasbon is in de volgende waarden verkrijgbaar? €7,50, €10. €15 en €22,50. Je kunt de Bonne digitaal (lekker snel) of afgedrukt verkrijgen.
Hoe zit het met bestellingen rondom de feestdagen?
Rondom de feestdagen kan er vanwege de drukte bij de post vertraging in de bezorging ontstaan. Wil je zeker weten dat jouw Autowasbon op tijd is? Kies dan voor een E-wash voucher. Deze digitale Autowasbon vind je binnen een paar minuten in je mail. Check wel eerst waar je de E-wash voucher kunt inwisselen.
Ik verwacht twee digitale e-wash vouchers, maar ik zie in de bijlage maar 1 vouchers
De vouchers worden door sommige readers aan elkaar gepresenteerd en je scrolt er dan heel makkelijk overheen. rechtsboven staat 1 van het totaal als handige verwijzing naar een volgende vouchers. Bij twijfel kun je het bestand ook printen, de deelnemende e-wash locatie kan je QR code ook vanaf je afdruk scannen.
Mijn actiecode of activatie is niet meer geldig of al gebruikt.
Als je een actie of activatie code hebt verkregen kun je die maar 1 keer gebruiken.
De wasstraat scan mijn QR code maar herkende deze niet.
Kies altijd eerst je wasprogramma en na (!!) invoering van het wasprogramma en betaalwijze op de kassa kan je de wasbon QR laten scannen.
Is de Autowasbon ook verkrijgbaar als wasstraatpas?
Enkel ten behoeve van de zakelijke markt zetten wij regelmatig onze wasstraatpas is. Meer informatie? Stuur een bericht naar info@autowasbon.nl
Moet ik de gehele waarde waarde van de wasbon gebruiken?
De wasbon werkt niet als en tegoed pasje, daarom wordt de gehele waarde in 1 keer gebruikt. Kies je voor een een duurdere wasbeurt, dan kun je bijbetalen. Zo kan je je auto extra laten glanzen!
Kan ik met de Nationale Autwoasbon ook mijn interieur reiniging afrekenen?
Ja dat kan, mits deze een interieur behandeling aanbied!
Waarom kon mijn geldige Autowasbon niet gescand worden bij de wasstraat?
Bij verzilvering van je autowasbon is het noodzakelijk dat het door jou gekozen wasprogramma eerst wordt ingevoerd op de kassa. Daarna kan de betaling van het wasprogramma worden voortgezet. Afhankelijk van het kassa systeem zal deze aangeven dat jouw e-wash voucher gescand kan worden.
Mijn QR code wordt niet herkend?
Als je e-wash voucher, ofwel je QR code geldig is, is vaak de invoer op de kassa onjuist gegaan. Hoewel elke locatie haar eigen manier van verwerken heeft, moet over het algemeen eerst het door jou gekozen wasprogramma moet worden ingevoerd en dat daarna verschijnt de scan mogelijkheid.
Kan ik bijbetalen voor een upgrade?
Ja dat kan! Voor zowel de BOVAG Autowasbon als de Nationale Autowasbon.
Ik heb een e-wash voucher besteld, maar nog niet ontvangen.
Het kan zijn dat je provider de e-mail wat later doorzend. Uiteraard kun je dit navragen bij je e-mail provider. Ook is het mogelijk dat je bericht is beland in je spam folder. Dit is afhankelijk van je filter settings. Tenslotte kun je ook zelf controleren of het door jou opgegeven e-mailadres juist is.
Waaruit bestaat een wasbeurt?
De wasbeurt samenstelling wordt bepaald door de waslocatie, waardoor deze kan verschillen per locatie. De Autowasbon kunt u inwisselen op het door u gekozen wasprogramma. Eventueel bijbetalen op het wasprogramma is mogelijk. Er geldt geen restitutie voor gekozen wasprogramma welke een lagere consumenten prijs kent, dan de nominale waarde van de Autowasbon.
Er zijn helaas geen resultaten gevonden met dit zoekcriteria