Landelijk inwisselbare Nationale Autowasbon bij carwashes van o.a. Total, Esso, BP, maar ook Anac, Loogman Carwash, Bob’s Autowas, Q-wash, Washin7, Autowas H2O
 

Over de Nationale Autowasbon

Met de Nationale Autowasbon geef je een wasbeurt bij een professionele
wasgelegenheid cadeau. Dat is een originele en nuttige cadeaubon om te
krijgen! Het laat je auto schitteren, het bespaart tijd en moeite én
het is duurzaam.

Zo werkt het:

1
Ga naar de pagina Bestellen
2
Kies of je de digitale Autowasbon (E-wash) of papieren Autowasbon wilt ontvangen.
Autowasbon QR cadeaubon direct per mail, de QR code voor autowassen of
3
Maak jouw Autowasbon persoonlijk
4
Voeg jouw Autowasbon toe aan het winkelmandje en reken ‘m af. De digitale Autowasbon ontvang je meteen per mail, de papieren Autowasbon vind je met een paar dagen in de brievenbus.

Schittert je auto nog?

Ook in onze shop kun je jouw Autowasbon inwisselen.
Naar onze shopNooit meer soppen op straat

Een schitterende auto geeft je niet alleen een goed gevoel, het is ook van groot belang voor de levensduur van je auto en je eigen veiligheid. Regelmatig je auto wassen beschermt onder meer de lak en houdt camera’s en sensoren op je auto scherp. Bovendien is een schone auto zichtbaarder in het verkeer.

Met de Nationale Autowasbon kun je terecht bij meer dan 800 wasstraten en wasboxen. Dat is lekker makkelijk en ook nog eens duurzamer dan wassen met de hand.

Soppen op straat is namelijk schadelijk voor het milieu. Jouw sopje vol modder en vogelpoep, maar ook remstof en olieresten, trekt de grond in of komt via komt de straatput rechtstreeks in het oppervlaktewater terecht. Niet zo gek dus dat het in steeds meer gemeenten in Nederland verboden is om je auto op straat te wassen. Professionele wasgelegenheden zijn gebonden aan strenge milieueisen. De afvalstoffen worden daar gescheiden, verzameld en verwerkt, waardoor ze niet in het milieu terechtkomen. Wassen in de wasstraat of wasbox is dus de beste keuze!