Over ons

De Nationale Autowasbon® is de cadeaubon om de auto op duurzame wijze te laten reinigen. Niet alleen maatschappelijk verantwoord, maar ook gemakkelijk en goed voor het onderhoud aan de auto. De Nationale Autowasbon® is landelijk inwisselbaar bij een groot aantal professionele wasgelegenheden.

Bovendien is deze spetterende bon te voorzien van een eigen persoonlijke tekst, waardoor het nog leuker en persoonlijker wordt om familie, (carpool)vrienden, zakelijke relaties, man of vrouw, enzovoort te verrassen.

Kortom: waterdicht de beste garantie voor een origineel en vooral nuttig cadeau.

Bestellen gaat eenvoudig via onze webwinkel. In slechts enkele stappen, wordt de bestelling geheel automatisch verwerkt en bezorgd.

 Voor de zakelijke markt ontwikkelen wij (landelijke) waspromoties. De Nationale Autowasbon® wordt veelvuldig ingezet bij acties, promoties of loyaliteit programma's. Wij lichten graag de glasheldere mogelijkheden van De Nationale Autowasbon®, persoonlijk toe. Autowasbon BV is sinds 2004, de specialist op het gebied van Autowas promoties en te bereiken via mail info@autowasbon.nl