Duurzaam autowassen ook in Kampen

Niet meer “soppen” op straat maar gemakkelijk naar de carwash, met je Autowasbon, kan ook in Kampen. Niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens duurzaam, want de carwash gelegenheden in Kampen zorgen ervoor dat ze de afvalstoffen die vrijkomen tijdens het autowassen, netjes worden verzameld. Het afval wordt vervolgens als chemisch afval behandeld en bij de juiste instanties aangeboden ter verwerking.

Er is meer te vertellen over de wasstraten in Kampen

Daarnaast gebruiken de wasstraten in Kampen milieuvriendelijke reinigingsmiddelen welke aan de hoogste milieueisen moeten voldoen. Dus geen chemische troep! En o, ja de carwash in Kampen zorgt ook nog voor recycling van het waswater.

Welke wasbeurten kun je krijgen bij de carwash gelegenheden in Kampen?

Dat is verschillend. Veel carwash wasgelegenheden bieden een extra beschermlaag aan. Vaak wordt dat genoemd als een “wax” of “nano” laag. Ook carwash straten in Kampen bieden deze mogelijkheid. Welke wasbeurt het beste is voor jouw auto is natuurlijk afhankelijk hoe vies je auto is Gelukkig kan je met de wasbon bij verschillende carwash gelegenheden in jouw Kampen terecht.

Binnen reiniging? Ook bij de carwash in Kampen?

Het binnen reiniging van de auto wordt door verschillende carwash gelegenheden aangeboden. Maar nog niet overal. De binnen reiniging gaat snel en je hoeft niet meer zelf te stofzuigen. Ook de ramen en niet te vergeten de achterbak kunnen worden meegenomen. Controleer op de website van de Autowasstraat in Kampen of deze binnen reiniging aanbiedt. Als dat zo is, dan kan je jouw Autowasbon natuurlijk ook gebruiken.

Bij welke carwash in mijn plaats kan ik terecht met mijn wasbon?

Alle deelnemende locaties kun je terug vinden op onze inwissel pagina. Hier kun je zoeken op de jouw carwash gelegenheden in de buurt. Bijvoorbeeld: carwash Kampen Maar ook als je de naam van de carwash van jouw voorkeur al weet, kun je deze eenvoudig invoeren, waarna je direct ziet of deze carwash ook te vinden is in Kampen.

Bestel nu je Autowasbon voor de carwash in Kampen