Duurzaam autowassen ook in Amsterdam

Niet meer “soppen” op straat maar gemakkelijk naar de carwash, met je Autowasbon, kan ook in Amsterdam. Niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens duurzaam, want de carwash gelegenheden in Amsterdam zorgen ervoor dat ze de afvalstoffen die vrijkomen tijdens het autowassen, netjes worden verzameld. Het afval wordt vervolgens als chemisch afval behandeld en bij de juiste instanties aangeboden ter verwerking.

Er is meer te vertellen over de wasstraten in Amsterdam

Daarnaast gebruiken de wasstraten in Amsterdam milieuvriendelijke reinigingsmiddelen welke aan de hoogste milieueisen moeten voldoen. Dus geen chemische troep! En o, ja de carwash in Amsterdam zorgt ook nog voor recycling van het waswater.

Welke wasbeurten kun je krijgen bij de carwash gelegenheden in Amsterdam?

Dat is verschillend. Veel carwash wasgelegenheden bieden een extra beschermlaag aan. Vaak wordt dat genoemd als een “wax” of “nano” laag. Ook carwash straten in Amsterdam bieden deze mogelijkheid. Welke wasbeurt het beste is voor jouw auto is natuurlijk afhankelijk hoe vies je auto is Gelukkig kan je met de wasbon bij verschillende carwash gelegenheden in jouw Amsterdam terecht.

Binnen reiniging? Ook bij de carwash in Amsterdam?

Het binnen reiniging van de auto wordt door verschillende carwash gelegenheden aangeboden. Maar nog niet overal. De binnen reiniging gaat snel en je hoeft niet meer zelf te stofzuigen. Ook de ramen en niet te vergeten de achterbak kunnen worden meegenomen. Controleer op de website van de Autowasstraat in Amsterdam of deze binnen reiniging aanbiedt. Als dat zo is, dan kan je jouw Autowasbon natuurlijk ook gebruiken.

Bij welke carwash in mijn plaats kan ik terecht met mijn wasbon?

Alle deelnemende locaties kun je terug vinden op onze inwissel pagina. Hier kun je zoeken op de jouw carwash gelegenheden in de buurt. Bijvoorbeeld: carwash Amsterdam Maar ook als je de naam van de carwash van jouw voorkeur al weet, kun je deze eenvoudig invoeren, waarna je direct ziet of deze carwash ook te vinden is in Amsterdam.

Bestel nu je Autowasbon voor de carwash in Amsterdam