Maak Nader Kennis Met Carwash Merken: Loogman Carwash

Car Cleaning. Vehicle Wash Theme Horizontal Banner with Right Side Copy Space.

Loogman Carwash, een absoluut merk in Autowasland

In onze rubriek “Maak nader kennis met carwash merken” beantwoorden wij vragen die we wat vaker binnenkrijgen. Eén vraag welke wij regelmatig ontvangen, luidt: kunnen jullie wat meer vertellen over een specifiek carwash merk, de locatie, de keten en of de mogelijkheden van de locaties. Om dat er verschillende wasstraten en ketens zijn, belichten wij elke keer in een blog bericht over één carwash merk en proberen wij jullie vragen te beantwoorden. Vandaag: Loogman Carwash. 

Loogman Carwash

Wij krijgen veel vragen over Loogman Carwash en dat is ook niet gek, want Loogman Carwash is één van de pioniers op het gebied van professionele wasstraten in Nederland. Sterker nog: Loogman wordt door velen beschouwd als de grondlegger van de professionele carwash in Nederland. Loogman Carwash kent grote locaties, waarbij auto’s op lange ketting baan door de wasstraat wordt getrokken. Hierbij worden alle hoekjes en vlakken van de auto zorgvuldig en duurzaam gereinigd. Maar uiteraard zijn er ook wasboxen beschikbaar, waar je zelf, op duurzame wijze, je auto kunt wassen. Je auto wordt met de beste en duurzaamste schoonmaakmiddelen gereinigd, je afvalwater zorgvuldig opgevangen en verwerkt. Innovatie? Duurzaam autowassen? Loogman Carwash staat niet stil. Niet alleen op het gebied van nog beter autowassen, maar ook op het gebied van duurzaamheid blijft Loogman Carwash niet achter.

Stofzuigen en interieur baan

Natuurlijk kan je bij Loogman Carwash ook terecht voor je interieur reiniging. Alle locaties hebben een stofzuiger mogelijkheden en sommige een interieurbaan. Dus als je het lastig vindt om de ramen van te reinigen, vooral in de kleine hoekjes, of het stofzuigen graag even overlaat aan een ander, kies dan voor de interieurbaan. Parkeer je auto op de baan en de medewerkers van Loogman Carwash zorgen ervoor dat ook je interieur grondig wordt gereinigd.

Erkend Duurzaan Plus: Duurzaam Autowassen

Loogman Carwash staat niet alleen bekend om innovatie en stralend was resultaat, maar ook duurzaam wassen. Loogman wasstraten voldoen hiermee aan de laatste richtlijnen op het gebied van o.a. bedrijfsvoering, milieubeleid en energiebeleid.

Waar vindt je Loogman Carwash?

Loogman Carwash is op meerdere plaatsen in Nederland te vinden. Uiteraard kun je hier ook met je Autowasbon terecht. Kortom: kwaliteit en service op het gebied van autowassen, binnenreinigen, doe-het-zelf wasboxen, gratis stofzuigen en natuurlijk het resultaat; een schone en glanzende auto! Volgende keer: beantwoorden wij de vragen over Bob Autowas!