Maak Nader Kennis Met Carwash Merken: Bob Autowas.

BOB Autowas: autowassen op hoog niveau bij dit carwash merk.

In onze rubriek “Maak nader kennis met carwash merken” beantwoorden wij vragen die we wat vaker binnenkrijgen. Eén vraag welke wij regelmatig ontvangen, luidt: kunnen jullie wat meer vertellen over een specifiek carwash merk, de locatie, de keten en of de mogelijkheden van de locaties. Om dat er verschillende wasstraten en ketens zijn, belichten wij elke keer in een blog bericht over één carwash merk en proberen wij jullie vragen te beantwoorden. Vandaag: Bob Autowas. 

Bob Autowas

Bob Autowas is geen onbekend carwash merk in auto wasland. Een echt wasmerk met schitterende wasstraten. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: NEE, de oprichter en eigenaar heet niet BOB! Bob heeft veel nieuwe lange wasstraten en was één van de eerste met een geweldige interieur baan, waarbij jouw auto op de lopende band, van binnen, wordt gereinigd. Maar ook de wasstraten zijn volledig “state of the art”. Complete lichtshows, doorzichtige vloeren en een geweldige lichtshow, maken een wasstraat bezoek, veel meer dan een “autowasbeurtje”. Uiteraard wordt jouw auto helemaal van top tot teen gewassen, maar ook goed om te weten is dat dit gebeurd op duurzame wijze: recyclen van water, gebruik van milieu afbreekbare schoonmaakmiddelen en natuurlijk worden eventuele chemicaliën -en rest metalen, die van je auto af kunnen komen tijdens het wassen zorgvuldig opgevangen en aangeboden aan de professionele afval verwerking.

Bob Autowas met Autowasbon te bezoeken. Landelijke promotie
Bob Autowas Ijselmonde: Lichtshow en doorzichtige vloer

Bob Academy

Bob Autowas gelooft in iedereen. Daarom biedt zij iedereen ook kansen om zichzelf te ontwikkelen. Bob heeft zelfs een eigen Academy. Een Autowas school? Nou, ja tuurlijk leer je alles over autowassen, maar daarnaast nog veel meer. Een uitgekiend leerprogramma, door gespecialiseerde trainers zorgt ervoor dat je ,als je de Academy succesvol hebt doorlopen, ook kennis hebt van onder andere de techniek, verduurzaming, sociale vaardigheden, ondernemerschap en financiën. Last but not least: als je slaagt ontvang je, doordat het programma ook wordt aangevuld met reguliere vakken, een erkend MBO-1 diploma. Kortom: het BOB Autowasmerk is veel meer, dan Autowassen alleen.

Stofzuigerplein, Interieurbaan, maar ook een Autospa

Okay, de interieur baan ken je misschien al, maar ken je de Autospa? Als je jouw auto echt helemaal in de watten wil leggen, dan kies je voor de Autospa. Op de vestigingen in Schiedam, Amsterdam Sloterdijk en Rotterdam IJsselmonde kan je auto een ware wellness ervaring genieten. Jouw auto tot in de kleinste details verwent. Een vieze geur of aanslag in de auto? Geen probleem voor de Autospa behandeling. Een totaal behandeling van binnen en van buiten, storende krasjes, oneffenheden of ander polijstwerk? Het kan allemaal worden opgelost. Let wel boek online een afspraak!

Waar vindt je Bob Autowas?

Bob Autowasbon vindt je op meerdere plaatsen in Nederland. Uiteraard kun je hier ook met je Autowasbon terecht. Kortom: kwaliteit en service op het gebied van autowassen, binnenreinigen, doe-het-zelf wasboxen, gratis stofzuigen en natuurlijk het resultaat; een schone en glanzende auto! Volgende keer: beantwoorden wij de vragen over nog een carwash merk: Anac!